Søndag ble det mangfoldige Liersamfunnet og FN-dagen markert på Lier kulturscene og det vrimlet av folk i alle rom. En liten innsamlingen til TV-aksjonen ble det også foresatt på arrangementet.

I arrangementskomitèen satt det representanter fra kultur og fritid, kulturskolen, flyktningetjenesten, voksenopplæringen, BUA aktiv og kirken. Mange frivillige stilte dessuten opp. Særlig ble det langt ned en stor innsats i matlaging.

Sammen lagde de en «barnas dag» med aktiviteter og opplevelser i 3 rom. Det var hoppepute i hallen med BUA aktiv og inne på kulturscenen hadde kulturskolen ansikstmaling og tegneverksted samt at profesjonelle kunstnere holdt verksted i sigøynermusikk og sjonglering.

I foajeen var det deilig mat fra flere verdenshjørner, turbanrulling, hennamaling, drageverksted, bibliotekshjørne med sjakk og skriveverksted samt informasjonsstand fra Lieropplevelser.

Arrangementet ble åpnet av ordføreren og deretter fikk publikum lytte til Rayan Karimis nydelige formidling. Lier kulturskoles barnekor med dirigent Ellen Kathrine Trelease Eriksen i spissen avsluttet det hele og sjarmerte publikum i senk.

Det ble en aktiv dag på kulturscenen med mye glede å spore. Internasjonal familiedag arrangeres i oktober hvert år og produseres av Lier kulturscene.

Innsendt av Frøydis Rui-Rahman, Rektor/virksomhetsleder Lier kulturskole