Engasjement eller trussel?

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Morgan Langfeldt, Frp, fremsetter påstander om presentasjon av løgner overfor befolkning og politikere i Stenasaken. Dette ber vi om at blir dokumentert! Demokratiet fungerer best når meninger brytes blant politikerne og vi er avhengige av et folkelig engasjement for å bli best mulig opplyst og for å utøve vår rolle som ombudsmenn. 2 ganger har vi som medlemmer av kommunestyret deltatt i debatten om etablering av Stena på Lyngås.

Innbyggerne og grøntsektoren i hele kommunen har vært saklige og ryddige i sin argumentasjon om bekymring for miljøet og Lierelva. Det er dette som var truet ved etablering av Stena. Vi som Sp-politikere i kommunestyret og motstandere av etableringen har ikke mottatt stygge henvendelser med mere, tvert imot. Engasjementet i befolkningen har muligens skremt Ja-siden ettersom de har et behov for å angripe de som ikke har vært enige med dem.

Langfeldt sier vi alle er tapere. Ble vi det? Når resultatet ikke ble som Frp ville, er vi da alle tapere? Senterpartiet føler det ikke slik.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken