Gå til sidens hovedinnhold

En stor takk til Lier kommune

Artikkelen er over 1 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg vil med dette og på vegne av alle medlemmene i Lier Pensjonistforening få rette en stor takk til kommunen for alt som gjøres for å ivareta de eldre som en svært utsatt gruppe i disse korona-tider. Det meste i samfunnet og verden rundt oss, virker snudd på hodet og er skremmende – også for den eldre delen av befolkningen. Mange opplever i tillegg usikkerhet, ensomhet og depresjon, mens andre heldigvis makter å håndtere hverdagen med optimisme, diverse sysler, sosial kontakt på avstand, og ikke minst tålmodighet.

Kommunens rolle, på basis av sentralt gitte pålegg, føringer og anbefalinger, samt at man kom i gang tidlig og raskt med eget kriseapparatet og vel forberedte beredskapsplaner, har vært – og er – beundringsverdig og betryggende. Løpende faglige vurderinger og informasjon ut til befolkningen mht. smittevern og status for den pågående situasjonen, virker målrettet og veldig bra.

Vi erfarer godt ivaretatt innsats og gode, konkrete løsninger som skjermer utsatte eldre og ikke minst hjemmetjenesten og sykehjemmene som har store utfordringer med vår gruppe. Igjen – det er all grunn til å være stolt over og takknemlig for de engasjerte og dyktige ansatte og ledelsen i Lier kommune for den svært bra jobben de gjør i denne vanskelige tiden.

Kommentarer til denne saken