En person til sykehus etter ulykke

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

(Drammens Tidende) BUSKERUD: Klokka halv fem natt til fredag fikk politiet i Sør-Øst melding om en moped som hadde kjørt ut i Aasveien i Hokksund.

Mannen i 40-åra fra Mjøndalen skal først ikke ha framstått som veldig skadet på ulykkesstedet, men ruset. Han ble kjørt til Drammen sykehus i ambulanse. Da ambulansen kom fram dit, viste det seg at tilstanden var mer alvorlig enn først antatt.

– Han var tilsnakkendes og oppegående på ulykkesstedet, men da han kom til sykehuset fikk vi melding om at han hadde blitt bevisstløs, forteller operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Truls Fjeld.

Foreløpig vet ikke politiet noe mer om tilstanden til mannen, og etterforsker ulykken. Blant annet undersøker politiet mulighetene for at det kan ha vært to personer på mopeden som kjørte ut.

– Det er på grunn av hva ting han som er kjørt til sykehus har sagt, samt spor på stedet. Vi er ikke sikre, men det er en mulighet for at det var to på mopeden, sier Fjeld.

Rykket ut til hund på E18

Tidligere samme natt hadde politiet avholdt en trafikkontroll i Hokksund på E-134, der 25 førere ble kontrollert.

Ifølge Fjeld var det en generell kontroll av førerne, og politiet hadde én reaksjon; en mann i 30-åra fra Numedal ble anmeldt for å kjøre uten gyldig førerkort.

På E18 på Liertoppen i to-tida i natt rykket politiet ut etter meldinger om en fuglehund langs veien. Den ble ikke funnet.

– Vi så ikke mer til den. Vi håper noen savner den, men det kan jo hende at den har kommet seg hjem selv også

Artikkeltags