↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

986 39 077

Besøksadresse

Middelthuns gate 21 C
0368 OSLO
  1. Beskrivelse

Vi skaper verdier for våre kommersielle partnere

 

I Crew Media har vi spesialisert oss på tredjepartssamarbeid mellom oss, medier og annonsører. Vi arbeider på tvers av alle markedsføringsdisipliner for at noen av landets største nettsider skal få mest mulig ut av sine annonseflater. 

 

Crew Media er et hybrid markedsføringsselskap. Vi tilbyr annonsører økt synlighet og målbare konverteringer, mens mediene får optimalisert sine annonseflater for størst mulig kommersiell utnyttelse. Vi er et hybrid markedsføringsselskap som hjelper kundene våre med å optimalisere sine annonseflater. 

 

Vi bistår mediebedrifter med å få mer ut av sitt kommersielle publikum.

Kombinert med vår kunnskap om SEO, SEM og Content Marketing, blir resultatet engasjerende landingssider som øker konverteringene.

 

Skal du låne penger kan du besøke en av våre kommersielle partnersites på Dagbladet, ABCnyheter lån eller klikk.no.

 

Vi har utviklet flere vellykkede partnersider for noen av landets største aviser for brukere som skal låne penger. Tjenestene er utviklet med fokus på SEO og konverteringer og gir samtidig brukeren en fin oversikt og informasjon om ulike tilbydere av lån og finansiering.

 

Dersom du vurderer å ta opp et lån uten sikkerhet, bør du undersøke markedet før du takker ja til et lån. Ulike banker tilbyr forskjellige renter og gebyrer på lånene. For å finne det beste tilbudet må du altså sammenligne disse opp mot hverandre. Hvilken rente du blir tilbudt avgjør totalkostnaden på lånet, og du kan spare mye hver måned på å finne den laveste renten.

 

Vi har blant annet laget en sammenligningstjeneste for forbrukslån og billån

 

 

 

Tjenestene sammenligner kun banker som er lisensierte finans og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet.

Eksempelrente: 7,90% nominell rente. Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr.

I tillegg har vi utviklet en side som hjelper deg å sammenligne og finne all informasjon du trenger rundt VPN og webinar.

Er du en aktør i lånesegmentet som trenger profesjonell hjelp til annonsering og kommunikasjon, er våre tjenester svært aktuelle for deg. Ta kontakt med Crew Media, så utarbeider vi en strategi for å øke konverteringene sammen. 

Et byrå som hjelper din bedrift på organisk søk

Vårt mål er å være et moderne byrå på tvers av flere bransjer. Dette får gjennom å fokusere på høy kunnskap om digital teknologi, kombinert med god innsikt i hvordan besøkende oppfører seg på nett.

 

Crew Media hjelper deg med å få mer ut av annonseflatene dine, og blir mer enn gjerne din nye kommersielle mediepartner.

 

Ønsker din bedrift å se på mulighetene for å utnytte dine kommersielle flater innen? Kontakt Crew Media i dag for en uforpliktende prat.

 

Kontaktinformasjon

Adresse: Middelthuns gate 21 C, 0368 Oslo

Telefonnummer: 986 39 077

Epost: post@crewmedia.no