↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Her får du hjelp til å skaffe forbrukslån uten sikkerhet

Vi har oversikten for drammensere og folk i Lier som er på jakt etter et rimelig finansiering uten krav til sikkerhet. Det lønner seg nemlig å sende søknaden på nett til alle landets banker som tilbyr denne låneformen. 

 

Sammenlign usikret kreditt og lån

Det er til dels store forskjeller på rentebetingelsene du kan få i ulike banker. Derfor bør du benytte muligheten til å innhente så mange tilbud på finansiering som mulig. Det gjøres enkelt og greit på Forbrukslån.no - landets ledende sammenligningstjeneste for usikrede lån og kreditter. Ta en tur innom og les våre guider om ulike lånetyper, med tips som gjør at lånekostnadene kan bli betydelig lavere.

 

Låneeksempel: Eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr. 

 

Lån med lav rente

De nominelle rentene på et usikret lån kan komme ned i 5% til 6% hvis du har høy nok kredittscore. De effektive rentene kommer an på lånesum og antall terminer. Sett deg inn i tipsene på Forbrukslån.no som hjelper deg med å finne det billigste alternativet.

 

Før du søker:

  1. Bestem deg for lånesum og ønsket nedbetalingstid.
  2. Vurder medlåner.
  3. Vurder låneforsikring.
  4. Ha klar BankID.
  5. Det tar vanligvis 1 til 3 dager fra du søker til lånet er utbetalt.

 

Søk om samlelån til refinansiering

 

Har du dyr gjeld fra før? Du kan spare tusenvis av kroner med et refiansieringslån på inntil 500 000 kroner. Er gjelden fra kredittkort og smålån vil du få langt lavere renter enn det du har i dag.