↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Gavekort 

Lurer du på hva du skal gi i gave til den som har alt? Da er gavekort svaret du leter etter! Hvorfor? Når du gir søsteren din et gavekort på spa, gir du henne ikke bare en gave, du gir henne en ettermiddag med avslapning og velvære. Når du gir din bestevenn et gavekort på kino, gir du bort mer enn bare adgang. Du gir bort et avbrekk fra virkeligheten inn i drømmenes verden; du gir bort den perfekte unnskyldningen for hygge. 

 

Berik livet til noen du er glad i med en opplevelse
Leter du etter gavekort Oslo? Trondheim? Bergen eller Stavanger? Hos YouWish.no finner du gavekort på opplevelser i hele Norge. Her kan du velge mellom over 500 forskjellige opplevelsesgaver - alle i samarbeid med landets beste arrangører. Er du usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gi bort opplevelsesgavekortet! Her kan gavemottaker velge akkurat hvilken opplevelse som måtte ønskes til en valgt pris. 

 

Et gavekort på nett kjøper du enkelt på 1-2-3! Du kan få det tilsendt rett fra sofakroken - bare på 5 minutter! Finn opplevelsen du vil gi bort - og vips så ligger gaven i din e-mail innboks. Nå trenger du bare å gi bort gaven. Enklere blir det virkelig ikke! 

 

Unn menneskene i ditt liv opplevelser de aldri vil glemme.
Gavekort opplevelser? I en verden hvor alle har alt, er gavekort på opplevelser den perfekte gave å gi bort. Hvorfor? Fordi hver opplevelse resulterer i et minne for livet. Disse unike opplevelsgavene tilbyr alt fra spennende eventyr og utfordringer, til spektakulære scenarioer og morsomme begivenheter.

Hva med å ta med barna på en dag med alpakkavandring for familien? Eller overrask besteforeldrene med et kjært minne på en nostalgisk hyttetur? Hva med å overraske kjæresten med en avslappende dag på spa eller ta med din beste venn på et stand up paddle board kurs? YouWish tilbyr opplevelser for alle aldre, interesser og kjønn. Uansett hva du måtte velge, kan du være sikker på at du gir bort et minne for livet. 

 

Slik gir du bort et opplevelsesgavekort
1. Besøk YouWish.no
2. Velg blant 500 opplevelsesgaver.
3. Kjøp gavekortet på nett og gi gaven et personlig preg.
4. Gi bort gavekortet. Gavemottaker booker opplevelsen selv.