↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

TjenesteTorget vil hjelpe deg med å ta smarte valg når det gjelder privatøkonomien din. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester ved å fylle ut et enkelt skjema.

 

Dermed kan du enkelt sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. 

 

Tjenestene vi kan hjelpe deg med er blant annet:

 

Bredbånd

 

Bredbånd er noe de fleste i dag ikke klarer seg uten i hjemmet sitt. Men det betyr ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du trenger. Hos oss kan du sjekke hva som er beste bredbånd.

 

Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd du kan ta med deg, for eksempel når du er ute og reiser

 

Varmepumpe

 

Det finnes flere varmepumpetyper, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du ønsker hjemme, men det vanligste er luft-til-luft.

 

 

 

Varmepumpe gir deg gjerne tre ganger så mye varme ut fra hver krone du bruker til strøm. Ikke bare er det mer effektiv oppvarming, men en jevnere innetemperatur.

 

 

 

I tillegg kan du bruke den til avkjøling når det er sommer. Dermed har du behagelig innetemperatur hele året.

 

 

 

Når du skal skaffe deg en varmepumpe, kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte. Vi har et samarbeid med flere leverandører av varmepumpe i landet, som tilbyr ulike modeller. 

 

 

 

Slik kan vi hjelpe deg med å få flere konkrete tilbud å sammenligne. Så sparer du forhåpentligvis både tid og penger.

 

Husk at om du har varmepumpe bør du utføre en varmepumpevedlikehold med jevne mellomrom. Da fungerer den slik den skal, og varer lenger. Slik får du mest ut av investeringen din.

 

Hjemmelader elbil

 

Vurderer du hjemmelader til elbil?

 

Med en hjemmelader til elbil lader du sikrere og raskere enn om du skulle brukt vanlig stikkontakt. Det er tre ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er i større grad beskyttet mot funksjonsfeil og brann.

 

Du kan motta tilbud på elbil-lader fra flere leverandører, enten med eller uten montering.

 

Advokat

 

Det er mange grunner til å trenge en advokat. Det kan være lurt. Ikke bare om du skulle havne i en tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå konflikt. For eksempel ved juridisk rådgivning før et salg av tomt.

 

Advokatenes saksområder er mange, og det kan dreie seg om for eksempel eiendomsrett, familiegjenforening eller erstatningsrett.

 

Med vårt skjema kan du beskrive hva din sak handler om, og få tilbud fra flere dyktige advokater i ditt område. Da kan du være trygg på at du får den rette advokaten til din sak.

 

Forsikringer

 

De fleste har behov for et godt tilbud på forsikringer for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Forsikringer er med andre ord sentralt i de fleste sin hverdag, og særlig daå forsikre kjøretøyet sitt.

 

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som MC, ATV, bobil og lignende. Ikke bare til lands, men også til vanns. Altså en båtforsikring.

 

Enten du leier eller eier, er det lurt å ha en innboforsikring til tingene i boligen din. Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole.

 

Være seg korte eller lange turer, kan det være lurt å ha en reiseforsikring når du er ute av huset. For eksempel om noen stikker av med ryggsekken din med datamaskinen mens du er på restaurant.

 

Er du huseier kan det være helt kritisk med en husforsikring, da de økonomiske konsekvensene kan bli store dersom noe skulle skje med huset. For eksempel om det skulle brenne.

 

Med en god dyreforsikring slipper du store uforutsette kostnader med din venn på fire bein.

 

For bedrifter er det også lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. En bedriftsforsikring kan sørge for økonomisk trygghet om uhellet først skulle være ute.

 

Skjemaet vårt inneholder mange ulike typer av forsikring. Verdt å vite at flere selskaper gir deg rabatt om du samler flere forsikringer hos dem. Skjemaet sender vi deretter til flere tilbydere av forsikring som kontakter deg med tilbud på forsikring.

 

Lån

 

Lån er noe de aller fleste av oss har i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om refinansiering eller å realisere en lånedrøm.

 

Men uansett om det er lån til bolig, bil, båt, hytte eller noe helt annet. Vi hjelper deg med å finne gunstig lån som passer til det du trenger.

 

Skal du kjøpe din første bil? Eller kanskje du bare skal oppgradere? Uansett kommer du sikkert til å trenge et lån til kjøretøy. Vi hjelper deg enten det er med eller uten pant i bilen.  I tillegg kan vi hjelpe med lån til flere typer kjøretøy.

 

Strøm

 

Når det gjelder beste strømleverandør er det mest avgjørende hvem som tilbyr den beste strømprisen. Du må også ta stilling til om du ønsker spotpris, fastpris eller variabel pris. Som regel viser det seg at spotpris er det som lønner seg på sikt.

 

Er du misfornøyd med din nåværende strømleverandør? Du kan enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Å bytte er enklere enn man skulle tro, om man ikke har en avtale med binding.

 

Mobilabonnement

 

Betaler du unødvendig mye for ditt telefonabonnement? Det er viktig å finne en avtale som passer for deg. For det er vel ikke vits å betale for mye?

 

Kanskje bruker du knapt data. Eller ender du alltid opp med dyre datapakker for å fylle på?

 

Eiendom

 

Hva er boligen verdt? En bolig er for de fleste den største investeringen man gjør. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler som kjenner området du bor, for å få mest mulig ut av boligsalget.

 

 

 

Hos oss kan du få tilbud fra flere aktører, slik at du kan sammenligne meglere nær deg og finne den beste for deg.

 

Hva ble boligen solgt for? En eiendomsmegler kan også hjelpe deg med en verdivurdering, eller en e-takst. Det kan være nyttig om du for eksempel skal refinansiere boliglån. 

 

Fyll inn hvor du skal selge bolig, for vi har eiendomsmeglere over hele landet slik at du er sikker på at du finner noen som er godt kjent i området ditt.

 

 

 

Selskapene du får tilbud fra, er flere av Norges beste eiendomsmeglerfirma. Da kan du være trygg på at alle parter blir fornøyde.

 

Boligalarm

 

Å oppleve innbrudd kan være en traumatisk opplevelse, og en boligalarm kan virke forebyggende. Men boligalarm er ikke bare for å hindre innbrudd, men også å være med på å varsle tidsnok om vannlekkasje eller brann.

 

Det finnes en rekke ulike alarmer til bolig å velge imellom hos de ulike alarmselskapene, blant annet vannalarm og brannalarm. Tilbudene du får hos de ulike aktørene varierer også.

 

Derfor kan det være lurt å få tilbud på boligalarm fra flere alarmselskaper. Da kan du sjekke priser på boligalarm fra flere aktører, og kan se hva som passer deg best.

 

Blogg med tip og råd

 

Vi har også en blogg med tips og råd.  I tillegg har vi søstersider som du kan ha nytte av.

 

Kontaktinformasjon

 

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

 

Telefonnummer: 66770100

 

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

 

Finn oss på Facebook og Twitter.