(Drammens Tidende)

NEDRE EIKER: Da politiet kom fram til stedet, viste det at det ikke var et slagsmål, men høylytt verbal krangling mellom en mann og en kvinne. Det opplyser politiets operasjonsleder Truls Fjeld.

– Dette er personer vi kjenner til fra før, opplyser Fjeld. Politiet fikk raskt kontroll på situasjonen.

Bussjåfør og passasjer i slagsmål

Politiet har hatt litt av hvert annet å holde på med i dag også, og dette var faktisk tredje gang politiet rykket ut etter melding om slåssing. Nå viste det seg altså at denne foreløpig siste gangen ikke var slåssing, men kjefting og roping.

Derimot var det slagsmål da politiet rykket ut til Lierskogen i ettermiddag. En busssjåfør og en passasjer var helt uenige om hvorvidt passasjeren hadde gyldig billett. Stemmningen ble dårlig, og det endte med at de to røk i tottene på hverandre, før en tredje person grep inn og gikk mellom de to kamphanene.

Politiet kom til stedet etter kort tid, og konkluderte med at dette ikke blir en videre politisak, med mindre en av partene selv anmelder den andre.

Lå på bakken og sloss

Kort tid før basketaket på Lierskogen måtte politiet rykke ut til Krokstadelva, der to menn hadde røket i tottene på hverandre.

– Vi fikk melding om to personer som lå på bakken og sloss. Da vi kom fram hadde den ene stukket av på sykkel, men vi fikk tak i ham. Den andre var på stedet, sa Truls Fjeld.

Bakgrunnen for basketaket skal være en eldre konflikt.

Begge de involverte skal være kjenninger av politiet.

LES OGSÅ:

Datteren (14) kom gråtende hjem fra frisøren: – Ikke send barna alene

Kritisk mangel på ambulansepersonell – bemanner med andreårs sykepleierstudenter