Kurt (39) og Oda (29) har brutt forholdet

SLUTT: Kurt Nilsen og kjæresten Oda Rivrud fra Lier har gått fra hverandre etter fem år.

SLUTT: Kurt Nilsen og kjæresten Oda Rivrud fra Lier har gått fra hverandre etter fem år. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den folkekjære artisten og kjæresten fra Lier har brutt forholdet etter fem år. Den 18. juni solgte paret småbruket på ni mål de bodde sammen i.

DEL

(Drammens Tidende) LIER: – Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom Oda og Kurt, skriver Nilsens manager, Jan Fredrik Karlsen på SMS til Drammens Tidende.

Det var Se og Hør som først omtalte saken.

Ifølge kjendisbladet, ble Kurt Nilsen og Oda Rivrud kjent tilbake i 2013 da de møttes i forbindelse med innspillingen av TV 2s talentkonkurranse «Idol». Nilsen var en av dommerne, og Riverud jobbet i produksjonen.

Etter en tid med flørting på sosiale medier ble de etter hvert kjærester. Noe Nilsen bekreftet på sin Instagram-konto.

Kjærestene , #livets #glad #odarivrud @odarivrud ❤️

Et innlegg delt av Kurt Nilsen (@kurt_nilsen)

LES OGSÅ: Freddy Kalas har kjøpt hus til 6,7 millioner kroner: – Jeg falt så sjukt for den

Solgte småbruket på ni mål

Tre år senere kjøpte paret småbruket Røisistuen i tettstedet Minnesund i Eidsvoll kommune. Ifølge Romerikes Blad skal paret ha betalt 5,8 mill. kroner for småbruket.

Tomten på ni mål inneholder blant annet en enebolig på omkring 350 kvadratmeter, låve, verksted, stabbur og to golf-greener.

LES OGSÅ: Mads Hansens sommerlåt spilt av over 2 millioner ganger

– Fornøyd med handelen

I slutten av mai i år ble boligen lagt ut for salg med en prisantydning på 6.15 mill. kroner – 18. juni ble småbruket solgt.

Det bekrefter både Jan Fredrik Karlsen og eiendomsmegler Petter Andre Aure, Proa Eiendomsmegling Lillestrøm, til Romerikes Blad. Hva eiendommen ble solgt for vil megleren derimot ikke opplyse.

– Både selger og kjøper er fornøyd med handelen, og kjøper har fått seg en fantastisk eiendom. Utover det har jeg ingen kommentarer, sier megleren til avisen.

Fra tidligere har Kurt Nilsen et sju år langt ekteskap. Det endte imidlertid med skilsmisse i 2013. I løpet av ekteskapet fikk han en sønn. Nilsen har også to barn fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ:  Perlet portrettbilde av Else Kåss

Artikkeltags