Bil og MC kolliderte i Lier – en person til sykehus

En motorsyklist er skadd etter en kollisjon ved avkjøringsfeltet fra E18 i Lier.

DEL

(Drammens Tidende) LIER: Nødetatene rykket rett før klokken 12 ut til Gjellebekk, ved Liertoppen kjøpesenter, etter å ha fått melding om en kollisjon mellom bil og MC.

Ulykken har skjedd i nordgående retning.

– Fører av MC er skadet som følge av sammenstøtet. Er ved bevissthet, men har smerter i armer og bein. Blir tilsett av helsepersonell. Noe trafikale utfordringer på stedet, opplyser politiet på Twitter.

Ulykken har skjedd ved avkjøringsfeltet fra E18 ved Tranbykrysset.

Klokken 12:30 melder politiet at MC-føreren er fraktet til sykehus.

– Trolig påført bruddskader. Avkjøringsfeltet til Tranby er midlertidig stengt, i påvente av bilberging, melder politiet.

Politiførstebetjent Øyvind Molvær på stedet forteller at MC-føreren er kjørt til traumemottaket på Drammen sykehus.

– Skadegraden er ukjent, sier han til Drammens Tidende.

Sammenstøt midt i veien

– Ut ifra opplysninger på stedet har personbilen tatt av fra motorveien og motorsykkelen har kommet under brua i retning mot rundkjøringen. Så har det vært et sammenstøt midt i veien, sier han.

Molvær vil ikke si noe om skyldspørsmålet, og sier at det får bli opp til etterforskningen å besvare. Ifølge ham er det ikke mistanke om rus per nå. Førerkortbeslag er til vurdering, forteller han.

– Vi har tatt en del oppmålinger på stedet, en del bilder og avhør av fører. Vi har også flere vitner som skal avhøres, sier han.

Klokken 12:55 melder politiet at veien er åpnet igjen.

– Veien er gjenåpnet for fri ferdsel. Fører av personbil mistenkes for ikke å ha overholdt vikeplikten. Førerkortet tatt i midlertidig beslag. Politiet oppretter sak.

Saken oppdateres.

Saken oppdateres.

Artikkeltags